Showbizz

POZNATA VODITELJKA SIŠLA SA OPERACIJSKOG STOLA: Vrisnula kad je videla kako izgleda SADA – “Na šta ličim?!”

Jedna od najpoznatijih voditeljica danas na ovim prostorima je Dušica Jakovljević , vedra i vesela djevojka koja u svakoj ulozi i emisiji daje svoj maksimum.

Može se reći da je do sada ostvarila prilično uspješnu karijeru, uzimajući u obzir koliko se malo ,naročiti na našim prostorima, voditelji na Balkanu malo vrednuju, zanemaruju se godine truda i rada koje oni ulažu u svoje emisije,u pripremu I u realizaciju istih.
Dušicu smo prvi puta mogli vidjeti kao voditeljicu Pinkovih Zvezde i Zvezdice iz bekstejdža. Mnogima je Dušica tada ostala u sjećanju kao jednu vrlo pričljivu, elokventna i dobra novinarka i voditeljica.
Njen trud i angažman nije ostao neprimjećen ni od strane nadređenih pa su, zadovoljni dosadašnjim radom počeli uključivati Dušicu i u druge rijaliti programe.

Kada je Aleksandra Jeftanović, tadašnja voditeljka rijalitija “Farma” ostala u drugom stanju i otišla na trudničko odsustvo ,trebao je neko zamijeniti a Dušica se pokazala kao mogućnost pa je I dobila priliku da je mijenja.

Ona je to tako dobro odradila da je to je na kraju ispala super stvar, pokupila je velike simpatije kod publike ali i kod odgovornih čelnika sa televizije, te je tako odlučeno da Dušica nastavi voditi ovaj popularni rialiti šou .

Nakon uspješnog moderiranja u “Farmi ” Dušica polahko preuzima i neke drue emisije ovog formata, kao što je na primjer Zadruga. Dušica se može pohvaliti veoma lijepim izgledom, jako je pametna I snalažljiva pa je ovu priliku je shvatila ozbiljno i objeručke prhvatila, radila svesrdno te je tako postala jedna od najpoznatijih voditeljica u Srbiji.

Ono što je glavna Dušicina karakteristika je njen zarazni smijeh a ovih dana se nasmijala I našalila I na svoj račun. Naime, nakon plastične operacije gdje je malo dodala silikona svome tijelu, Dušica se našalila tako što je ispred ogledala slikala sebe a u opisu je stavila “Na šta ličim?!” te smajliće koji se smiju. Na taj način pokazuje koliko je jaka I koliko je ne dodiruju price na društvenim mrežama