Nažalost, ovu novu sedmicu započinjemo sa ne tako dobrim i ugodnim vjestima.

Naime, poznata TV voditeljka Slađana Petrušić doživjela je saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobila veoma teške povrede, a sada je priznala i kada se i kako to desilo. Voditeljica kaže da je išla da snima jednu emisiju i da su skoro svi ostali bili tu sa nju u automobilu.

“Na putu je ispred nas bilo samo jedno drvo. Spasilo nas je da nismo pogođeni, sletjeli bismo sigurno u propast i svi bismo bili mrtvi. Ne znam šta se tačno u tim momentima dogodilo, auto se odjednom zaputio u svom pravcu. Blokirao je, niste mogli zaobići drvo nikako bez skretanja ulijevo ili udesno. Hitno je stigla hitna pomoć i odvela je mene i djevojku koja je vozila automobil do bolnice. Od povrede imam napuklo rebro i slomljen nos, ali sam čitava“, kazala je Slađa.

“Otišla sam iz bolnice, vratila se potom u studio i sjedila tamo dva sata sa slomljenim nosom. Tip iz obezbeđenja mi je vratio nos na pravo mjesto “, rekla je Slađa.

Slađana Petrušić rođena je 24. marta 1983. u Prnjavoru, a danas živi u Zagrebu. Rođena je u jednoj hrvatskoj porodici. Prvi put se pojavila u Noćnoj moru Željka Malnara 1992. godine u kojoj je predstavila svojevremeno svoje dvije pesme, “Otvori me duboko”, i “Mokra sam do kože”.

2005. godine bila je u seriji Bitange i princeze, kao i u tada aktuelnoj emisiji Hrvatsko more. Iste godine pozirala je razgolićena za aprilski broj Plaiboia, a 2011. godine je objavila svoj autobiografski roman “Nevina bludnica” u kome, osim svog vlastitog života, opisuje i svoj rad tokom emisije Noćna mora, kao i sve poteškoće koje je imala u održavanju petočlane porodice.

Preporučujemo