Kontraverzna srpska manekenka i voditeljica Ruška Jakić uspjela je ono za čim je težila cijelog svog života.

Ova neodoljiva gospođica je pljunula, tako reći, u lice svim naučnicima širom svijeta i pronašla vjekovima dobro čuvani i neotkriveni eliksir mladosti.

“Ja sam se još davne 1999. godine kupala u kapsuli u kojoj je lično Michael Jackson obnavljao svoje ćelije, tako da mi je to bila odlična uvertira za ovaj pronalazak koji će obradovati monge dame, ali i muškarce koji su u poznim godinama” objasnila je zanosna Ruška.

Naime, njen eliksir, koji je simbolično nazvan “A la Ruška” prodavaće se u vidu preparata za sada na području Srbije samo, zato što je, kako je to poznato, Ruška veliki patriota. Prvih 20 zainteresovanih za ovaj proizvod, kako je rekla, će dobiti ovaj preparat besplatno, ali se pritome obavezuju da će ga svakodnevno narednih 5 godina koristiti bez prestanka.

Na pitanje da li zaista djeluje, Ruška je objavila jednu fotografiju na svojim društvenim mrežama gdje je stavila u opis:

“Mnogi me neuki pitaju da li moj preparat zaista djeluje. Pa pogledajte mene! Lice mi je kao u bebe, osjećam se mladoliko i lijepa sam. Kao pčelica sam. Ne slušajte šta vam kažu pojedine žene. Užasno su ljubomorne. Ja sam kao grčka Boginja. Ljepša od Afrodite.” napisala je Ruška.

Da li bi ste vi kupili njen preparat? Kako vam izgleda? Da li inače gotivite Rušku Jakić kao osobu? Napišite nam svoja mišljenja u komentarima.

Preporučujemo
Loading..