Popularna srpska pjevačica Maya Berović je upravo u zadnje vrijeme eksplodirala. Ima sjajne pjesme, traže je svugdje, od nje se traži ulaznica za njen nastup bilo gdje, klubovi u kojima nastupa gužvu naprave. Ona je eksplodirala nakon što je surađivala s Jala Bratom i Bubom Corellijem, a sada objavljuje novi singl koji radi s ovim uspješnim hip hop duom.

Image result for maya berovic

Ono što gotovo niko ne zna jest da Maya Berović koristi to umjetničko ime jer je rođena u Sarajevu, a njezino pravo ime je Maida, da, te informacije dobro čitate. Berović nije željela davati izjave niti o svojoj porodici. Jedino što se  zna o njoj jest da joj je otac preminuo dok je još bila mlada.

Maya Berović, dobra pjevačica, godinama je bila okrivljena za iskrivljavanje istine kada govori o svom pravom imenu, te da je zapravo rođena kao Maida i da ne želi priznati da potječe iz čisto muslimanske porodice iz osobnih razloga. Ono što je razlog njezina razmišljanja još je nepoznato.

Image result for maya berovic

Popularna pjevačica javno je demantirala te optužbe na svim javnim društvenim mrežama prije nekog vremena, kada se obratila svim obožavateljima rekavši da nema razloga više lagati o tome, te da je njezino pravo ime Maya. Kao što Maya tvrdi, ona je sada vjernica, ali pravoslavne vjere.

“Vjerujte mi, nemam potrebe mijenjati svoje lijepo ime, jer u mojoj kući uvijek sam poštivala tuđe mišljenje i stav prema Bogu. Za kraj bih vam željela objasniti ko priča priče o mom identitetu, zašto bih promijenila ime koje sam dobila nakon rođenja ”, rekla je ona.

Da li je Maida ili Maya, šta vi mislite?Image result for maya berovic

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..