Milojko Božić i njegova mlada zaručnica Milijana su dugo već u rialitiju “Parovai”, gdje su svakako tema broj jedan, za sve gledatelje na Balkanu. Stalna prepucavanja i svađe između njih, razne afere i uplitanje napaljenog Aleksandra Požgaja doveli su do toga, da je njihova ljubavna veza stalno na staklenim nogama, i da će se vrlo brzo slomiti.

Aleksandar Požgaj, Milijana Bogdanović

Milijana Bogdanović, koja je ušla u “Parove” kao zaručnica Milojka Božića, apsolutno je bila spremna dokazati da je između nje i 54-godine starijeg Milojka prava ljubav, ali je ona zato sada brzo promijenila priču, na strahopoštovanje svih gledatelja.

Čini se da se zaljubila u Aleksandra Požgaja, a nakon puno poljubaca i maženja počela je vrlo pomahnita svađa. Tako je kasno sinoć došlo do žestokog sukoba, a Aleksandar je direktno u facu Milijani sasuo sve što zapravo misli o njoj i svemu tome što se dešava između njih, a njoj je zbog toga bilo jako neprijatno.

Kako je to izgledalo, pogledajte ovdje

“Ti si pod nekakvom magijom, tebi je neko napravio sihire, imaš demone u sebi. Je li ti to Vesna Rivas napravila, ili neko drugi? Imaš jako lijepo lice, divnu kosu, kožu, fantastične noge, ali da si glupa, glupa si, nisi uopšte inteligentna”, vikao je na nju Požgaj

Milliana ga je potpuno šokirano gledala, blenula u njega krajnje inteligentno ali se onda i naljutila na njega i dramatično otišla. Kada je legla spavati, Požgaj je prišao njenom krevetu i počeo na nju da pršće svetu vodicu i da priča nešto nerazumno. Kao da je pokušavao da istjera neke demone iz nje. Na čuđenje svih, on je odjednom počeo i da se moli za nju, a svi su pratili taj egzorcizam koji se odvijao pred njihovim očima. Što se Milojka tiče, on je čvrsto hrkao i spavao.

Aleksandar Požgaj, Milijana Bogdanović

Izvor: Žena Portal
Preporučujemo
Loading..