Novo

POZDRAVILA DALILU: Aleksandra namerno UPROPASTILA Dejanov i njen ODNOS – Mora da razmisli o BUDUĆNOSTI! NIKO NE MOŽE DA VERUJE…

Dakle i danas će naša tema da budu novosti koje nam dolaze iz rijaliti svijeta, tačnije iz Zadruge koja je najgledaniji rijaliti na našim prostorima, a početkom ovog mjeseca počela je šesta sezona, koja će vjerujemo da nadmaši sve prethodne. Naime, na iznenađenje mnogih Dejanova djevojka, Aleksandra Nikolić je ušla, dok je Dejan ostao napolju i tako je bodri, a uprkos tome što on i njegova još uvijek zakonita supruga, Dalila nisu učesnici ove sezone, to zadrugare ne sprječava da ih stalno spominju.

I Sanja Grujić je aktuelna učesnica, koja je prošle sezone pokupila simpatije gledalaca, pa su tako ona, Aleksandra i Marina bile gošće u radio Amneziji, koju ove godine vode Nenad Aleksić Ša i Miljan Vračević. Tako je Miljan postavio Sanji pitanje koje je glasilo: “Došla si u sukob sa Marinom, kako to vidiš?”, a Sanja je u svom stilu odgovorila:

“Ja ne mogu da nađem opravdanje za to. Kad je neko nasilan, njemu je to svakodnevnica. Koliko god da me isprovociraju, ja nisam nikada tako odreagovala. Mislim da je ovo prava Marina i da ćemo još videti. Ta upozorenja mislim da ne vrede za mnoge učesnike, ali oni su takvi. Marina je od gledalaca dobila taj zadatak da obuče mene i Aleks i za to će biti nagrađena. Ja ako sebe poštujem, pokazala bih nepoštovanje prema sebi kada bi joj dozvolila da ispuni zadatak, jer nije zaslužila. Ja sam joj rekla: “Treba da vas bude sramota, možete majka da mi budete i kako se osećaju njena deca kada vide”. Zadatak joj je propao”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.