Novo

POTVRDIO SVE! Marija Kulić i Bebica u VEZI? Miljanin bivši raskrinkao njenu majku, TAJNI RAZGOVOR će vas šokirati!

Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, i danas ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze iz rijaliti svijeta, a pisat ćemo o Miljani Kulić, njenoj majci ali i njenom bivšem te sadašnjem dečku. Lazar Čolić Zola javnosti je postao poznat zahvaljujući Miljani, zbog koje je upšao u rijaliti,a kasnije i u vezu sa njomm, koja je trajala tri godine. Njena majka Marija, nikada nije imala lijepo mišljenje o njemu, smatrala je da je on sa njom samo iz koristi, a to je inače bilo i mišljenje mnogih gledalaca. Oni sus e stalno svađali i to smo imali priliku da ispratimo u rijalitiju.

Nakon što su Miljana i Zola raskinuli, ona je u prošlu sezonu ušla sa novim dečkom, Nenadom Macanovićem Bebicom. Zola je sada odlučio da progovori o temi, koja se nedavno potegla u javnosti, a ono što je rekao šokiralo je cijeli region, Naime, dosta se spekulisalo o tome da su navodno Marija i Bebica u vezi, a znamo da je on Miljanin dečko, pa se i sam Zola osvrnuo na tu temu, te je za domaće medije izjavio sljedeće:

“Dosta se priča da su Marija i Bebica u nekom odnosu. Čuo sam se sa drugom koji mi je rekao kako se priča po Nišu da se Macanović loži na Mariju i da mu se sviđa. Što se tiče nje nisam čuo ništa, ali je Bebica u društvu pričao za Miljaninu majku “Uf, šta bih joj radio”. To mi je degutantno! Znači da ima nešto, videćemo u “Zadruzi 6″ ako uđu”, rekao je Zola. Inače nedavno je Bebica za medije rekao kako su i on i Miljana ali i Marija potpisali ugovor za šestu sezonu Zadruge, koja je počela prije par dana, pa ukoliko je to zaista tako i ukoliko uđu, imat ćemo priliku vjerovatno sve da saznamo. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.