Ko bi to rekao?!

Već nekoliko zadnjih dana piše se o odnosu Miljane Kulić, proslavljene rijaliti zvijezde i Bojana Tomovića, podvojenog crnogorskog pjevača. On se u posljednje vrijeme veoma često oglašavao po pitanju bivše zadrugarke, a sada je isplivala i priča da ga je Miksi nedavno posjetila u Budvi.

Svi znamo već da je bila u Crnoj Gori preko ljeta. Probila je glavu svima koliko je često pričala o tome, a sada je i Tomović potvrdio  da se čuli i dogovorili viđanje odmah čim je ona bila izbačena iz rijalitija.

Iako Miljana još uvijek ništa nije lično potvrdila, niti njeni imaginarni pravni zastupnici, Bojan tvrdi da sa njoj ubrzo planira stati na ludi kamen i ozvaničiti to cijelom regionu.

Kako će se to sve završiti ostaje još da se vidi.

Inače, Miljana KUlić je posljednjih godina od totalnog anonimusa postala jedna od najpoznatijih osoba u cijeloj regiji. Od obične osobe sa psihičkim poremećajem, ona je postala poznata ličnost sa psihičkim poremećajem. Ostala je upamćena kao neko ko je isprobao apsolutno svaki rijaliti koji je ikad bio organizovan na tlu Srbije, i samo je pitanje vremena kada će opet da se pojavi u jednom.

Što se Bojana Tomovića tiče, nije Miksi daleko odskočila na skali ludosti od njega, tu su negdje. Pjevač iz Crne Gore je nedavno objavio da je se razveo od svoje supruge nakon nekoliko godina sretnog braka jer je utvrdio da ima psihički poremećaj, poremećaj podvojene ličnosti, a čak je nekoliko puta skretao pažnju javnosti na sebe jer je pokušavao da oduzme sebi život sa nekim blago rečeno jezivim oproštajnim porukama.

Idealan su par, nema šta.

Preporučujemo