Novo

POTROŠILA SAM 47.000 EVRA ZA NAJVEĆU ZADNJICU, ALI SVE JE KRENULO UŽASNO LOŠE: Da li ste vi ikada videli ovako nešto? (FOTO)

Kako je poslednjih nekoliko godina sve napredovalo smo i sami svjedoci, pa samim tim i moderna medicina, koja je našla apsolutno rješenje za sve probleme, a mi ćemo danas konkretno da govorimo o estetskim zahvatima, i tome da danas skoro svaka žena koja je nezadovoljna bilo čime na svom tijelu ili licu rješenje pronađe u estetskim zahvatima.

Tako one danas rade jagodice, grudi, zadnjice, usne i još mnogo toga, a po naslovu ste mogli da zaključite da ćemo danas da se bavimo sa pričom jedne žene koja je također dala velike novce na estetske zahvate. Naime, njeno ime je Juju Ferari, i ona je majka četvoro djece, a svoju svjetsku slavu doživječa je zbog velikog broja estetskih zahvata koje je ona imala kako na svom tijelu, tako isto i licu. Juju je htjela da ima najveću zadnjicu na svijetu, ali je onda nakon rizične intervencije uslijedio niz katastrofalnih simptoma.

Ona je rekla da se skoro svakodnevno suočava sa uvredljivim komentarima na društvenim mrežama, da je sada ona primorana da fotošopira svoje fotografije: “Mržnja je raznolika. Žene me obično napadaju govoreći da je moja zadnjica ogromna i neproporcionalna. Bilo je i onih koje su majke, a koje su me vređale i napadale kako ja nisam dobar roditelj jer volim da izgledam zavodljivo. Ne mogu više da trpim kritike i komentare o svojoj zadnjici pa sam odlučila da je “smanjim” u fotošopu”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.