Otac je prisiljavao jedanaestogodišnjeg sina na seks s maćehom, s monstruoznom namjerom da “izliječi” dijete kako ne bi bilo gej.

Mladi Daniel Dowling prisiljen je bio od malih nogu gledati filmove za odrasle i sudjelovati u seksu u troje. Kad je odbio imati veze s maćehom, otac ga je uvijek istukao Ta trauma, pa čak i miris parfema moje maćehe, progonio ga je više od 20 godina.

Ali sada je konačno doživio da svoje mučitelje vidi iza rešetaka, jer je detektiv otkrio krivnju njegovog oca, bivšeg zaposlenika u Ministarstvu odbrane.

Richard Dowling je u zatvoru pet godina, a njegova bivša partnerica Anet Breakspeare osam. Sada imaju po 62 godine, ali u vrijeme zlostavljanja oboje su bila 38 godina stari. Pravni razlozi nisu dopuštali da se prethodno utvrdi bilo šta detaljnije. Ali sada se konačno mogu otkriti jer se Daniel (36) hrabro odrekao anonimnosti.

“Otac me trebao zaštititi. To je bila njegova odgovornost. Ukrali su mi nevinost i upropastili moje djetinjstvo. Nikada im neću oprostiti.” – rekao je za britanski Mirror.

Daniel nikada neće zaboraviti dan kada je zlostavljanje započelo. Bila je nedjelja popodne. Dowling i Brexpirova igrali su društvene igre s Danielom u njihovom domu u Breknelu.

“Tata mi je rekao da ćemo pokušati nešto drugačije. Da skine dio odjeće svaki put onaj koji izgubi. Do kraja igre Annette je bila potpuno gola” – prisjeća se Daniel, danas direktor maloprodaje odjeće, koji živi u Sariju.

“Natjerali su me da je dodirnem i ljubim grudi. Tata me potaknuo na to, pa sam smatrao da je sve u redu. Mislim da je ta noć bila test kako ću reagirati, jer veza je započela nakon toga” – dodaje.

Danielov otac upoznao je bivšu njegovateljicu Breakspearea kroz organizaciju Lonely Heart, dok se razvodio od Danielove majke.

Preporučujemo