Novo

POTRES u porodici! Ana Bekuta ZAUSTAVILA VENČANJE sina: SVADBE NEĆE BITI, NE DOZVOLJAVAM

I dnas se za avs dotičemo javne scene , te ćemo da govorimo o situaciji u porodici popularne pevačice Ane Bekute . Naime , kako je od ranije poznato da je nnjen sin Igor malo pre nego je pevacičin emotivni partner preminuo , zaručio svoju tadašnju devojku , ali je nesrećna okolnost povodom sm rti zaustavila da se ovakvo veselje i obeleži. Inače , pevačica se i dalje drži toga da se javno ne eksponira , te daje intervju , kao i da gostuje po emisija , dok svom voljenom Mrki ne oda godišnji pomen.

Name , ona također jako retko pravi koncerte, a na slavljima je možemo videti samo ako je reč o nekom liskom prijatelju ili članu porodice, a kada je reč o sinu , za svadbeno veselje , kako saznajemo , ne želi da čuje. – Zna i on kakav je Anin stav do 27. novembra kada će Mrki davati godišnjicu, a on opet navalio da se ženi. Ana je pobesnela što joj je uopšte tako nešto i rekao. Zapretila mu je da ne pravi gluposti i tajno se venča, jer od nje blagoslov i pomoć neće dobiti. Striktno mu je rekla da sačeka i da devojka ako ga voli može da sačeka još koji mesec. Sa druge strane, on ne želi zimi da pravi venčanje, već mora da čeka proleće, a želeo je što pre da ozvaniči vezu brakom sa izvesnom Tamarom iz Niša. Baš se posvađao sa Anom, ali joj je na kraju obećao da će sačekati i ispoštovati njenu odluku, a i zbog Mrke jer ga je mnogo voleo – otkrio je za “Paparazzo” izvor blizak pevačici.

Podsećanja radi , Anin sin ima decu iz prvog rbaka , sina i ćerku , a oni su također ocu dali podršku i blgoslov da ponovo po drugi put stane na ludi kamen.