Nedavno je završen Indexov izbor najljepše Hrvatice u 2018. godini. Voljeli bismo reći da je bilo mnogo napeto, međutim činjenica je da je pobjednica već u samom startu uvjerljivo povela, a broj glasova koje je skupila bio je nedostižan svim ostalim ljepoticama s liste.

Najljepša žena u Hrvatskoj po izboru Hrvata je prelijepa voditeljica Ecija Ivušić.

U samo sedam dana skupila je viš

e od 10.800 glasova, a hejtovi koji su kružili prema njoj nisu bili dovoljno jaki da je negativnim glasovima bacite u minus. Naprotiv, jedina je na listi u plusu i to za nevjerovatnih 4500 glasova. Njena pobjed zapravo i nije iznenađujuća, jer se i prijašnjih godina na ovom istom takmičenju konstantno pozicionirala pri samom vrhu liste. Ove godine pobjedu je zgrabila iz ruku prošlogodišnje pobjednice Lidije Bačić, koja se ove godine ipak morala zadovoljiti drugom pozicijom.

Fenomenalan je ovo završetak 2018. godine za Eciju, koja će je pamtiti kao godinu kad je postala hrvatska narodnjačka kraljica. Iako je ranije imala mnogo problema s pronalaskom posla u struci pa je jedno vrijeme radila i u odvjetničkom uredu, nakon što je postala voditeljica narodnog radija Ecija je skupila pravu vojsku fanova i pronašla posao iz snova.

Ova ljepotica je rođena 3. oktobra 1986. godine u Zagrebu, a završila je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. Javnost ju je najprije upoznala kao manekenku, pa ljubavnicu Ivana Hercega u reklami za jednu tamnošnju banku, a onda i kao voditeljicu showa Hrvatska traži zvijezdu sad već davne 2011. u čijoj se ulozi savršeno snašla. Potom je radila na CMC-u, kratko vodila EuroJackpot i razne showove, međutim sve je to bilo kratkog vijeka, sve dok nije priznala svoju ljubav prema narodnjacima i pokazala se kao izvrsna voditeljica na prvom hrvatskom turbo folk radiju.