Esma Redžepova, slavna pjevačica i humanitarka, ostavila je dubok trag svojim glasom, humanitarnim radom i neizmernim srcem. Iako nije imala biološku djecu, Esma je svoj život posvetila usvajanju čak 47 dječaka i jedne djevojčice, Eleonore Mustafovske. Njihova veza je bila posebna i ispunjena ljubavlju od samog trenutka kada su se susrele.Eleonora, ili kako se umjetnički naziva “Malisha”, bila je usvojena kći Esme Redžepove. Njih dvoje su razvile snažan odnos majke i kćeri. Esma je isticala kako se odlično slažu i kako je Eleonora donijela svjetlo i radost u njen život.

Eleonora je pratila majčine korake i krenula u glazbenu karijeru, diplomirajući solo pjevanje na Sveučilištu u Skoplju.

Smrt Esme Redžepove duboko je pogodila Eleonoru. Gubitak majke je ostavio traga, ali Eleonora je pronašla snagu da nastavi dalje. Ona je isticala koliko je inspirirana majkom i kako je Esma i dalje prisutna u njenom životu. Eleonora je nastavila svoju glazbenu karijeru pod umjetničkim imenom “Malisha” i čuva uspomenu na Esminu podršku i ljubav.

 

Danas, Eleonora nastavlja svoj put u glazbenom svijetu, a fotografije koje dijeli na društvenim mrežama pokazuju da je izrasla u prekrasnu mladu ženu. Njena povezanost s Esmon ostaje snažna i inspirativna. Odnos između ove majke i kćeri pokazuje snagu ljubavi, podrške i nasljeđa koje se prenosi kroz generacije. Eleonora uspješno nastavlja svoju glazbenu karijeru i čuva dragocjenu uspomenu na Esmu, koja joj je bila inspiracija i podrška. Iako rijetko izlazi u javnost, fotografije s njenih društvenih mreža jasno pokazuju da je izrasla u prekrasnu mladu ženu koja svojom ljepotom osvaja.