Marina Tucaković bila je umjetnički genij i priznata kantautorica, poznata po svojim tekstovima za mnoge popularne pjesme narodne glazbe. Bila je supruga Aleksandra Radulovića Futa, skladatelja nekih od najpoznatijih narodnih pjesama. Njih dvoje postali su poznati u javnosti zbog zabrane izvođenja njihovih skladbi nekim izvođačima.

Nedavno je Aca Lukas, bivši partner Aleksandra Radulovića, u javnom pismu otkrio da se planira snimanje albuma nakon što se dvojac pomiri. Ovo otkriće dolazi nakon niza javnih prepirki između njih, koje traju već nekoliko mjeseci.

 

Ana Bekuta je nedavno potvrdila priču o stvaranju svoje pjesme “Zlatiborska zora” koja je objavljena 1996. godine. Pjesma je inspirirana svađama i pomirenjima između Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Futa. Marina je ovu pjesmu napisala nakon što su se posvađali, ali su se kasnije pomirili tijekom boravka na Zlatiboru. Stihovi pjesme odražavaju njihovu turbulentnu vezu i pomirenja.Ana Bekuta je također istaknula da je Marina Tucaković imala značajan doprinos njenom uspjehu u pop glazbenoj industriji.

 

Nažalost, sudbina obitelji Tucaković-Radulović je tragična. Izgubili su starijeg sina kada je imao samo 24 godine, a prošle godine je njihov drugi sin preminuo u Izraelu. To je ostavilo Aleksandra Radulovića Futu potpuno samog, i poznanici tvrde da se nije oporavio od gubitka svojih najmilijih.Obitelj Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Futu snašle su tragedije, uključujući gubitak starijeg sina i preminuća drugog sina u Izraelu prošle godine. Futa je ostao potpuno sam i prema poznanicima, nije se oporavio od ovih gubitaka, posjećujući grobove svojih najmilijih svakodnevno.Marina Tucaković preminula je, ali je ostavila dubok trag u glazbenoj industriji, a njen doprinos mnogim izvođačima, uključujući Anu Bekutu, bio je neizmjerno važan.