Novo

Postavili kamere u sobi dok je BEBA spavala: Zbog onog što su videli SLEDILA im se krv (VIDEO)

Jasno nam je da je internet jedna od stvari koje nam je donelo novije vreme , a koje nam je u istinu pomoglo u svemu. Pa samim tim u svakom trenutku možemo da zavirimo na najudaljenija mesta na planeti , kao i da saznamo najnovije informacije iz sveta ali i regije. Sa samim internetom počele su da niču i društvene mreže , pa su ljudi sa njima postali slobodniji , te često svoje životne priče i ispovesti dele na istim , gde svakako javnost komentariše i ostavlja svoja mišljenja.

Naime , i sledeća priča je ona koja je uznemirila mnoge , a pojavila je se na društvenoj mreži Tik Tok. Nime , roditelji jedne bebe su postavili uznemirujući snimak , gde tvrde da bi soba njihove bebe mogla bit ukleta. Dakle ,u videu se može videti mama i tata , zajedno sa bebom , koja se nalazi u krevetiću. U trenucima dok su spavali, stvari su postajale čudne. Sa leve strane ekrana može se videti dušek na kome beba leži, a koji počinje da izgleda kao da ga neko gužva i gura, iako u sobi nije bilo nikog osim njih troje koji su spavali.

@wrenmaem

Reply to @wrenmaem Seriously though, what do we do? #ghost #haunted #poltergeist #paranormal

♬ original sound – Wren Mae

Nekoliko trenutaka kasnije izgledalo je pak kao da neko vuče dušek. Da li je u pitanju nečija ruka ili neko stvorenje, teško je reći, ali činjenica je da jezivo izgleda. Naime , roditelji su objasnili da se ispod krevetića nalazi mala kutija u kojoj su odjeća i obuća , te da nema šanse da tu stane čovek. Trenutak koji je čudan jeste da se tata budi od buke i pogleda. Svi korisnici pomenute platforme su ostali u strahu , te mnogi tvrde da bi pobegli odatle.