Zanimljivosti

POSTAVILA JE KAMERU NA GROBU KĆERKE ZBOG ČUDNIH DEŠAVANJA: Kada je majka vidjela snimak, mentalno je OBOLJELA!

Ožalošćena majka dvogodišnje djevojčice koja je tragično preminula bila je depresivna mjesecima prije nego što je skupila nekako snage da prvi put ustane iz kreveta.

Tragična smrt djevojčice koja se zvala Faviola Rodriguez mentalno je demolirala majku Saundru koja nije vjerovala da je život uopšte više moguć nakon onoga što joj se dogodilo. A onda se dogodilo nešto tako bizarno i krajnje jezivo. Jednog popodneva primila je jedan telefonski poziv s groblja na kojem je pokopana mala Faviola, a radnici su je zamolili da odmah dođe.

U momentu kad je Saundra došla i prišla grobu svoje kćerkice, umalo se nije onesvijestila. Naime, oko spomenika primijetila je dječje korake identične onima koje je znala praviti njena kćerkica Faviola. Ali ovo je bio tek početak jedne velike misterije.

Radnici su joj rekli da je dijete nekoliko dana obilazilo grob noću i da su sve to sada zabilježile nadzorne kamere. Ovaj slučaj prijavila je porodica koja inače održava susjedni grob u kojem se nalazi tijelo njihovog ubijenog sina. Obzirom da ih je pogodila nasilna smrt, potražili su snimak kamere kako bi vidjeli može li se možda ubica pojaviti na grobu. Ali, umjesto toga, vidjeli su duha djevojčice sa strane. Radnicima su rekli da na snimci ima nekoga, kako bi taj duh mogli vezati nekako s Faviolom. Njena majka pregledala je snimke s groblja u Novom Meksiku i odmah krenula jaukati i vrištati.

“To je ona, ljudi, to je stvarno ona, njezin duh!”, derala se Saundra.

Video stvarno prikazuje siluetu djevojke koja je identična Favioli, koja hoda po grobu i gleda i dodiruje cvijeće. Pored nje je stariji dječak, a Saundra je uvjerena da je dječak osoba koja je ubijena i koja počiva pored groba svoje kćeri.

“To su njih dvoje, vjerujem da ih je povezala tragična priča”, rekla je Saundra.