Novo

POSTAO SAM ZAVISNIK OD PLAĆANJA P*0STITUTKI: Sa suprugom nisam imao odn*se 7 godina: EVO I ZAŠTO!

U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se jedne zanimljive teme , a o čemu se tačno radi saznat ćete u nastavku . Naime , kada je reč o društvenim mrežama , mnogo je ispovesti koje se tiču bračnih odnosa , a koje svakodnevno možemo d apročitamo na društvenim mrežama . Ljudi se više ne ustručavaju d atakve stvari podele javno , a sve reklo bi se sa željom da upozore ljude kako ne bi prošli kao i oni, te ih naterali da uče na njihovim greškama . Naime , mi ćemo vam danas preneti jednu ispovest ,a koja je iznenadila mnoge.

Dakle , kada govorimo o bračnim odnosima , mnogo je onih parova koji nakon određenog vremena upadnu u neka iskušenja , a samim tim partneri često budu na testu kako bi odnos zadržali , te izdržali da se ne raziđu. Tako i ovaj muškarac se nije ustručavao da problem koji ga muči podeli javno , pa je rekao da sa svojom supruigo nije imao od nose preko sedam godina , a sve je se to počelo dešavati kada mu je se rodila treća ćerka . Naime , on je tako naglasio da ni nakon dolask aprve ćerke situacija nije bila najbolja.

Tako je on zapoečo svoju ispovest ovako : “Moja supruga ima 37 godina i imamo 3 ćerke, od 11, 9 i 7 godina. Posle poslednje trudnoće ona se totalno distancirala od mene. Toliko puta sam bio odbijen po pitanju se ksa da sam prestao uopšte i da je pitam i da se nadam bilo čemu”, a onda je dodao da je on spas našao u gledanju po*nografije: “Tamo su počeli da mi izlaze brojni predlozi u vezi s plaćenom poslovnom pratnjom. Jednog dana sam bio toliko očajan da sam i pozvao p*ostitutku i platio za se ks”, napisao je on. Ostatak ovde.