Showbizz

POSLIJE BORINE SMRTI, stigle tužne vijesti o LEPOJ LUKIĆ: Cijela Srbija u strahu (FOTO)

Vijest o smrti jednog od najpoznatijih pjevača starije generacije narodne muzike, Bore Drljače, obišla je vrlo brzo cijelu regiju i šokirala mnoge, mada se znalo da njegovo zdravstveno stanje nije najbolje.

Bio je poznat kao ogromni veseljak i pozitivac, ali isto tako i čovjek kojeg život uopće nije mazio. Ostao je siroče kada je imao svega dvije godine, kada su mu majku u Drugom svjetskom ratu smaknule ustaše dok ga je ona još držala u naručju.

Kad se poslije oženio, imao je i neke druge vrste problema. Naime žena mu je bila ozbiljno psihički bolesna i više je puta pokušala izvršiti samoubistvo, što je na kraju krajeva i uspjela, obzirom da je bila pronađena kako visi u obližnjem parku u Beogradu. Međutim, nekako je sve to Bora prevladao i uvijek usrećivao ostale oko sebe u što su se mogli mnogi uvjeriti koji redovno prate reality programe.

On i njegov najbolji prijatelj Era Ojdanić bili su apsolutno nenadmašni tandem i nikad im nije bilo dosadno kad su skupa. Kad se preksinoć saznalo za njegovu smrt, mediji su odmah kontaktirali sve njegove prijatelje kako bi im tom prigodom uzeli izjavu, a neki od njih nisu čak ni znali za te tužne vijesti, poput recimo Miroslava Ilića, koji je bio prosto šokiran pitanjem novinara da prokomentariše smrt Bore Drljače. On nije ni znao da je Bora umro.

Jedna od njegovih najboljih prijateljica je pjevačica Lepa Lukić, koja je inače trenutno sudionica reality showa Parovi, a ona i dalje ne zna za Borinu smrt. Produkcija se za sada jednostavno boji njezine reakcije na ovu veoma tužnu vijest jer je ona ujedno i žena u starijim godinama koja pritome nije najboljeg zdravlja. Produkcija je izjavila da će je na veoma pažljiv način i pod kontroliranim uvjetima obavijestiti da je Drljača umro, kao i da će joj omogućiti da ide na sprovod kada isti bude organizovan.