Dragan Marinković Maca, poznati glumac, komičar i voditelj, održava srećan brak sa svojom suprugom Jovanom, koja je 20 godina mlađa od njega. Iako je njegov privatni život često bio van javnosti, otkrio je nekoliko detalja o njihovom braku.

Njihova veza počela je brzo, a venčali su se nakon samo nekoliko meseci veze. Maca je Jovani za rođendan poklonio komad papira kao simboličan gest. Iako ne pridaje veliki značaj formalnostima braka, uživa u srećnom braku s Jovanom.

Međutim, njihov brak suočio se s velikim izazovima nakon što je Jovana doživela dva moždana udara, povezana s trudnoćom i gubitkom trojki. Ova tragedija ih je duboko potresla, te su morali napustiti Beograd i otići na oporavak u Trebinje kako bi se udaljili od stresa i pronašli mir. Maca je istakao kako je pružio nepokolebljivu podršku svojoj supruzi u ovim teškim trenucima, razumevši da je to bio izazovan period za Jovanu, budući da je bila u svojoj prvoj trudnoći.

Iako su prošli kroz veliku nedaću, Maca i Jovana ostaju optimistični u vezi sa svojim zajedničkim budućim planovima.

Imaju želju da osnuju veliku porodicu i veruju da će ih Bog blagosloviti decom. Maca sanja o velikoj porodici sa 11 dece i jednostavnim životom u hacijendi, a svi okupljeni za stolom predstavljaju deo tog zajedničkog sna.Ovaj priča naglašava važnost podrške i zajedničkog suočavanja sa teškoćama u braku, kao i snagu ljubavi koja ih povezuje uprkos nedaćama koje su doživeli.Unatoč ovim teškoćama, par ostaje optimističan i nadaju se da će osnovati obitelj. Maca je izrazio svoj san o velikoj obitelji, a njihovu sudbinu ostavlja u rukama Božijim.