Novo

“Poskupljenja i cene goriva su mala maca za Balkan” Baba Vanga donela STR*ŠNU prognozu sa septembar, IMAMO JOŠ 16 DANA!

U naastavku današnjeg članka reč dve o trenutnoj situaciji u celom svetu, a svakako je u gro planu jošn uvek situacija u Ukrajini, iz koje u poslednjih par dana ne dolaze lepe vesti, Naime, iako nema puno ratnih dejstava, koje možemo da pronađemo na veb portalima, vodi se jedan totalno drugačiji r a t. Naravno, mislimo na onaj psihiloški, jer Vladimir Puin definitvno ne bira način da dođe do svoga cilja.

Pa tako svi koji su iole pametni, nije mu teško da shvati da on vodi r a t u rukavicama protiv Zapada, a Ukrajina je način da se razračunava sa ostatkom sveta. Naime, svedoci smo da čak i jedna velika svetska sila kao što ej to SAD, ovih dana beleži rekordne cene goriva, tako da je galon sada 5 a bio je 3 dolara.

Mi danas govorimo i pišemo o dešavanjima koja su pred nama, tiče se svakako s balkana, koji je i pre rata sa Ukrajinom u “kanalu” po pitanju ekomije. Tako sa ovim poskupljenjima smo dostigli jako ozbiljan stepen ekonosmke krize. Kao što i sami možete da vidite, danas mi govorimo o ppozunatoj bugarskoj proročici Babi Vangi, koja je za života pgoodila jako puno svetskih dešavanja koja su odjeknula u medijima a koja su se stvarno desila.

Dovoljno je amo da pogledamo atentan na kenedija, američkog predsednika, za kojef je ona rekla da će se desiti šta reći za 2020 godinu kada je pgodila da će velika bolest da pgoodi celi svet, koji će se ujeditini. Također, za kraj 2022 godine je najavila da će se pojaviti velika bolest koja će da dođe sa Sibira iz Rusije, i koja će da pokosi pola Evrope.