Home World Porodila se najljepša žena svijeta koja je prešla na islam zbog sultana:...

Porodila se najljepša žena svijeta koja je prešla na islam zbog sultana: Ovo su prve slike njihovog sina, komentari pljušte sa svih strana

2443
0

Glamurozna 25-godišnja Oksana Voevodina postala je, ako neko nije upućen, svjetski poznata nakon što se ne tako davno udala za sultana Muhameda V Kelantanskog.

Ruska ljepotica koja je postala supruga kralja Malezije, koji se odjednom odrekao svog trona, dovela je kraljevsku bebu u svijet. Glamurozna Oksana, sada 25 godina, supruga je sultana Muhameda, koju je odlučio on prebaciti na islam, a vjenčanje je održano u krajem  prošle godine u Moskvi.

Ali, zbog nje, kralj je morao abdicirati ranije ove godine, nakon što su njezine eksplicitne fotografije njezinog prošlog života proletjele u javnost kad je imala status zvijezde rijalitija u Rusiji. Nedavno je na društvenim mrežama najavila da 21. maja da će se vrlo brzo porodici, a to je prvo dijete za nju i 24 godine starijeg kralja.

– Datum iz kojeg se moj život dijeli prije i poslije je došao. Istina je da će se sve što su mi rekli promijeniti nakon što žena dovede dijete na svijet. Mislim da je ova ljubav vrlo posebna. Ti su osjećaji novi. Hvala ti, dragi Allahu, na ovoj ženi i sinu. Sada nas je troje u porodici.

Ime njezina sina je Tengku Ismail Leon Petra Bin Tengku Muhamed V Faris Petra. Sultanova žena otkrila je ovu prigodu i prošla kroz tešku trudnoću i provela je u bolnici posljednja tri mjeseca. Oksana je poricala tvrdnju da je njihov brak bio potresen nakon što je njezin suprug morao abdicirati. Prethodno je dijelila na društvenim mrežama eksplicitne fotografije, a također je priznala da je imala intimne odnose u programu, koji je inače zabilježen u Meksiku, te je bila sudionik pod lažnim imenom.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..