I danas imamo vrlo zanimljivu ispovijest, može se reći da je to vrlo istinsko priznanje za vas i otkrili smo da vam se baš sviđaju, pa krenimo s pričom za danas.

Žene koje se odluče postati ljubavnice obično znaju da je sve vjerovatno apsolutno izgubljeno i da nema šanse da žena napusti svog supružnika, koji je obično u braku nekoliko i više godina.

Ali, ova vrsta bolne veze događa se i kao pravi mali biografski roman, koji polako preraste u tragediju, poput one koju donosimo u nastavku, pa budite s nama i budite s nama do samog kraja.

“Godinama se družim sa svojim dečkom, a kad smo prekinuli, još smo se vidjeli nekoliko puta, nikako se nisam mogla zaustaviti. Bio je moja velika ljubav, kao i ona, ali jednostavno se nismo mogli nastaviti viđati iz drugog razloga, i toj je romansi trebao doći kraj. Kasnije se oženio i završilo je time da je ona zatrudnjela. Apsolutno me slomilo i nisam bila svoja svih tih mjeseci. Jedva sam došla na posao, što sam mrzila iz dna duše.

Po zanimanju sam babica, i slučajno je došla roditi baš kad sam radila, i to je bilo u mojoj smjeni, tako da možete vidjeti ko sam. Meni to uopće nije trebalo, ali svejedno sam morala dati svoj dio, etika mi toliko zahtijevala.

Rodila je prekrasnog dječaka, ja sam cijelo vrijeme bila s njom i podržavala je, a porod je trajao više od 10 sati. Plakala je, vjerovatno od sreće, i s obzirom da sam trebala biti na njenom mjestu, takav je život, zar ne?”

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo