PRIJE NEKOLIKO DANA, NA DRUŠTVENIM MREŽAMA JE OSVANULA JEDNA VEOMA ZANIMLJIVA FOTOGRAFIJA KOJA JE SVE KORISNIKE RAZBIJESNILA I KOJA JE ISTOVREMENO SVIMA UTJERALA, BUKVALNO REČENO STRAH U KOSTI.

Ovaj trenutak je snimljen fotoaparatom s mobilnog telefona, na prvi pogled sve izgleda potpuno normalno i obično, ali ipak, kada bolje vidite fotografiju, onda vam neće biti dobro. Curica je tada počela da plače i nije željela da se slika sa ostalima

Rekla je da je ovaj dječak plaši što se slikaje sa njima, ali njezina majka nije vjerovala u to, pa je ispalo da su njezine suze smatrane samo kao izbijanje bijesa, ali kad je bolje pogledala sliku poslije, vidjela je nešto strašno u području koljena. U ovom trenutku, ona je tiho pomilovala siluetu, a ona se sjetila zašto joj kći plače. Potom je podijelila fotografiju na društvenim mrežama, rekla je da želi čuti mišljenja drugih, odnosno da shvati da li su vidjeli i siluetu na fotografiji ili je ona jedina koja je vidjela.

Mnogi su smatrali da je ona to sve samo umislila, drugi korisnici su uskoro međutim rekli da i oni vide istu stvar. Bilo je onih koji su rekli da nešto nije u redu bilo kada su se slikavali odnosno da to nije silueta koja podsjeća na paranormalne stvari, nego da se ispostavilo da je svjetlost odnosno ugao kamere napravio tako da izgleda kao da tu ima nešto.

Šta Vi mislite i da li ste Vi pogledali bolje ovu fotografiju? Napišite nam svoje mišljenje u komentarima.

Izvor: Lifestyledom.info

Preporučujemo