Dexter, jedan poseban dječak, postao je trenutačna senzacija zbog nevjerojatnih okolnosti svog rođenja. Iako su njegovi roditelji koristili intrauterinu kontracepciju, on je rođen unatoč tome jer je uređaj bio skriven iza posteljice. Fotografija novorođenčeta koji pobjednički drži kontracepcijsko sredstvo brzo je postala viralna, osvajajući srca mnogih.

Druga nevjerojatna priča dolazi od Beograđanke Marine Kulundžić, koja je doživjela dan koji nikada neće zaboraviti. Unatoč planiranoj bolničkoj isporuci, njezino dijete je odlučilo doći na svijet na parkiralištu, stvarajući pravu filmsku scenu. Njen suprug Milan Kulundžić ušao je u ulogu heroja porođaja, pomažući joj pri rođenju djeteta.

 

Iako su kao roditelji s nestrpljenjem očekivali dolazak svog djeteta za nekoliko dana, njihov sin je imao druge planove i odlučio je doći ranije. Kada je Marina iznenada počela dobivati trudove, brzo su krenuli prema bolnici, ali dijete nije htjelo čekati. Porodila se u automobilu, a suprug Milan je hrabro i brzo djelovao, oslanjajući se na svoje sjećanje na postupke babica. Njegov glavni cilj bio je osigurati siguran i glatan porođaj za Marinu i bebu, i srećom, sve je prošlo po planu.

Hitna pomoć je stigla na vrijeme da presječe pupčanu vrpcu, a majka i novorođenče su prevezeni u bolnicu u zadovoljavajućem stanju.

Umorna, ali ponosna majka Marina izrazila je nevjericu zbog situacije, ali i zahvalnost što je unatoč neobičnim okolnostima rodila zdravog sina. Ove priče nas podsjećaju na čuda života i snagu ljubavi i podrške u trenucima izvanrednih okolnosti.Marina, unatoč nevjerojatnim okolnostima, izrazila je svoju zahvalnost i nevjericu prema situaciji, ali i veliki ponos na svog supruga koji se izvrsno snašao u trenutku potrebe. Sretan završetak priče i rođenje zdravog sina čine ovu priču još posebnijom i inspirirajućom.