Jedan od najpoznatijih folk pjevača Đani je nedavno priznao kako trenutno živi jako teško, obzirom da je “spao” na to da dnevno on i njegova žena troše “samo” 100 eura, te da ne bi imali šta da jedu da im komšije i prijatelji ne donose hranu.

On je tom prilikom priznao da je u jednom momentu svog života probao da se ubije zbog porodičnih problema. Naravno, u tim kriznim trenucima u životima mnogi razmišljaju o samoubistvu, ali ipak ima i onih kojima takve stvari nikada ne padnu na pamet. Đani je inače među najtraženijim i najplaćenijim pjevačima na estradi i on je odlično zarađivao prije pandemije, pa s toga niko nije mogao pomisliti da bi on nekad u svom životu razmišljao o samoubistvu.

Đani je podsjećamo gostujući u jednoj emisiji priznao kako je razmišljao da izvrši suicid, a sve je pokrenula jedna igrica kada je bio upitan: “Jednog su gosta roditelji kaznili, te ga nisu pustili da ide u grad. On se potom popeo na krov svoje kuće i prijetio da će skočiti. O kome se radi?”

Naravno tu niko nije mogao pomisliti na Đanija, ali je on ipak priznjao, pa je korigovao voditelja rekavši da se radi o zabrani fudbala, već da je morao da čuva koze, zbog čega se on popeo na krov kuće i zaprijetio a će skočiti. Međutim, obzirom da je još bio tada maloljetan, roditelji su mu oprostili i dozvolili da igra fudbal, a on tada nije bio ni svjestan koliko morbidno je to sve bilo.

Preporučujemo