Novo

POPULARNA ZVEZDA GRANDA ULAZI U ZADRUGU 6?! “Dok sam pevao na žurci, sve vreme sam gledao SVAĐU Dalile i Cara” NEĆETE VEROVATI O KOME SE RADI!

Rijaliti Zadruga poslednjih nekoliko godina zauzimaju prvo mjesto u našem regionu kada je riječ o ovom formatu programa. Jednostavno su bez konkurencije, a svake sezone do sada imali smo priliku da vidimo pomjeranje granica u nekim stvarima, kao i to da su učesnici spremni na sve i svašta za novac i bolji plasman. Peta sezona polako se bliži kraju, a za mjesec dana konačno ćemo saznati i ko će biti pobjednik ove sezone, a favorita je nikada više.

Iako je vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović pri početku pete sezone rekao da je to ujedno i poslednja sezona ovog rijalitija, njemu mnogi nisu vjerovali, ali sada se ispostavilo sa razlogom, jer i sami učesnici u poslednje vrijeme spominju šestu sezonu, a u medijima su se pojavila i imena navodno nnovih učesnika. U emisiji “Između dvije vatre”, autorke i voditeljke Nevena i Miljana Arsić ugostile su popularnog superfinalistu “Zvezde Granda” Isaka Šabanovića. Sa njim one su pričale na razne teme, a između ostalog i o tome da su on i pjevačica Aleksandra Mladenović objelodanili svoju ljubavnu vezu, koja je izazvala razne reakcije i komentare.

Naime, on je rekao kako su on i Aleksandra mnogo bolje funkcionisali dok za njihovu vezu niko nije znao, tačnije prije nego što ih je ekipa paparaco lova razotkrila, pa je rekao kako oni sada imaju ogroman pritisak. Tako je on na tu temu rekao sljedeće: “Nadam se da nećemo pući, ali pritisak je veliki” – rekao je Isak, pa dodao da Aleksandru mnogo više uznemire naslovi u kojima njega povezuju sa drugim djevojkama, nego što njega to dotiče. Ono što je zanimljivo jeste to da je on otkrio da redovno prati rijaliti Zadruga zajedno sa svojom majkom, a onda je otkrio i svoje utiske kada je nedavno bio gost u Zadruzi na žurci. Ostatak teksta pročitajte ovde.