Mediji već danima spekulišu da je popularna pjevačica Tanja Savić raskinula bilo koji odnos sa roditeljima, a izvor blizak njoj tvrdi da ona već neko vrijeme nije razgovarala sa svojim roditeljima Stanišom i Živanom i da im ne dozvoljava da se miješaju u brak svoje kćerke.

Vjeruju da suprug Tanje Savić, Dušan, koristi njihovu kćerku tako što sve Tanji svaljuje na leđa i grbaču, pa iz tih razloga ona više i ne dolazi u rodne Radince, a žale se da od prošlog ljeta nisu vidjeli svoje unuke.

A oni, prema izvoru, ne žele da je zovu, već kažu da će Tanja doći kod njih čim se prestane ljutiti. Ovo nije prvi put da popularna pjevačica ima problema sa svojim roditeljima, pa je prije 5 godina bila u lošim odnosima zbog Tanjine kuće na Zvezdari, a svojevremeno je Tanja izjavila:

„Brutalno su me prevarili oni ljudi od kojih sam se najmanje nadala nekom zlu. Otišla sam u Radinac da uzmem papire od kuće koju sam ranije nekad kupila jer sam htjela da je prodam. Međutim, moj otac mi je odbijao dati te dokumente. Imovina koja je kupljena od mog novca bilježi se na ipak njegovo ime. Nisam mogla da vjerujem u šta sam se upustila tada. Vjerujte, nastao je haos i odmah sam otišla odatle“.

Tanja je rekla da ju je ovaj ispad zaista mnogo pogodio, a najviše ju je povredilo to što joj je majka tada rekla da laže. Na kraju je dodala da može čak ići u policiju i vrlo lako može da dokaže da je ona tu istu kuću kupila sopstvenim novcem, jer njeni roditelji nigdje nisu zaposleni.

Preporučujemo