Hrvatske pop pjevačice Severina Kojić i Indira Levak važe za pjevačice koje itekako paze na svoj imidž i svoj izgled, i uvijek se maksimalno trude da budu dotjerane tip – top, na svakom pojavljivanju u javnosti.

Ali, one ranije i nisu  izgledale baš onako kao što ih mi gledamo danas. Naime, sada je procurila jedna zajednička fotografija ove dvije pjevačice na Instagramu, koja je stara 20 godina. Izgledale su one i tada zanosno i lijepo kao i danas, ali evidentno je da nisu izgledale baš onako kako smo navikli sada da ih gledamo. Kako su inače izgledale ove dvije popularne pjevačice prije 20 godina, možete i sami pogledati na ovom video klipu u nastavku teksta.

A također smo došli i do video klipa kako je Severina izgledala prije 30 godina:

Severina je u mladosti imala plavu kosu, a mora se i priznati da je ona tada baš imala mnogo drugačiji izgled. Mnogi su rekli da joj zaista bolje stoji ovaj današnji look, a da bi sa onim od prije 20 godina samo izgledala više naivno i vjerovatno je niko zbog toga ne bi shvatali ozbiljno. Slažete li se i vi sa ovim?

Podsjetimo još jednom, Severina se prije nekoliko godina udala za Igora Kojića  – sina poznatog srpskog pjevača Dragana Kojića Kebe, s kojim uživa i uopšte ne krije svoju sreću što se danas nalazi pored njega. Iako je mnogima u javnosti blago rečeno zaparalo uši to što je on mnogo mlađi od nje. Ipak se oni ne trude da se previše obaziru na sve te komentare i tvrde da je samo važno da su njih dvoje sretni, a da će ljudi uvijek da pričaju nešto.

Preporučujemo
Loading..