Novo

POPADALI OD SMEHA ZBOG PORUKE NOVOSAĐANKE! Naručila hranu preko aplikacije sa HIT ZAHTEVOM! “Carice, prešla si igricu” GORE DRUŠTVENE MREŽE!

Tehnologija je u poslednjih nekoliko godina dosta napredovala, pa smo tako svjedoci kako je sada na neki način svakodnevni život dosta olakšan, i bukvalno nam je sve na dohvat ruke, i samo jednim klikom možemo da dođemo do onoga što želimo. Pri tom između ostalog mislimo i na današnje brojne aplikacije za naručivanje hrane iz raznih restorana, koje su postale dosta popularne.

Više ne moramo da se mučimo i da ukoliko nam se jede nešto iz našeg omiljnog restorana, da idemo, rezervišemo mjesto, trpimo gužvu ili slično, sada je dovoljno samo da preko aplikacije naručite što poželite, i to vam u najkrajćem roku stiže na kućnu adresu. Mi vam u nastavku donosimo jednu veoma zanimljivu priču koja nam dolazi iz Srbije, a koja se odnosi na jednu djevojku koja je naručivala hranu preko mobilne aplikacije. Riječ je o jednoj Novosađanki koja je imala specijalan zahtjev, a upravo zbog toga društvene mreže su se usijale, i ona je postala hit.

Vjerujemo da ste do sada barem jednom naručivali hranu preko mobilne aplikacije, pa tako znate da postoji dodatno polje u koje možete da unesete poruku tipa, da napišete šta želite da vam se stavi ili izbaci iz obroka, ili da vozaču prenesete poruku ukoliko je malo teže pronaći adresu na kojoj ste. Upravo u to polje ova djevojka je napisala nešto što zbog čega su se društvene mreže usijale.

Naime, radi se o vrsi računa na kojem se vidi šta je od hrane poručeno ali i posebna poruka, koja je glasila: “Ulazna vrata u zgradu su otključana. Kad dođe dostavljač na vrata, neka kaže: ‘Pomaže Bog'”. Komentari su se samo nizali, a neki od njih glasili su: “Za ove pare i ‘Bože pravde’ da ti otpeva”, “Bog ti pomogao!”, “Zna li neko da li se to dodatno naplaćuje?”, “Carice, prešla si igricu!”, “Ovo je baš lepo”.