Novo Showbizz Zanimljivosti

Pootrošio je 80.000 dolara da bi izgledako kao BRITNEY SPEARS: Danas je NEPREPOZNATLJIV(FOTO)

 

Svi smo mi svjesni koliko industrija plastične hirurgije zarađuje na godišnjem nivou, ali ona prije nije bila toliko popularna.
Ona je jednostavno eksplodirala u posljednjih dvadeset godina i danas ćete rijetko sresti nekoga ko nema neku plastičnu korekciju na sebi.


Ruku na srce, nekada davno se koristila u medicinske svrhe i pomagala je ljudima koji su pretrpjeli razne opekotine da nadoknade izgubljene dijelove.

Sve do jednom. Jedan hirurg sa Floride je sredinom devedesetih godina shvatio da se plastična hirurgjia može koristiti i za uljepšavanje.
Pomoću plastične hirugije uljepšavaju se dijelovi tijela, a ubrizgavaju se silikoni u grudi, usne, zadnjicu ali i preko popravki svih dijelova tijela.
Danas vam donosimo jednu jako zanimljivu priču iz Amerike o jednom mladiću koji je bio fasciniran poznatom pjevačicom Britney Spears te je odlučio da poitroši cijelo bogastvo da bi izgledao kao ona.


Njegovo ime je Brian Shey, a koliko je poznato on je potrošio preko 60. 000 dolara na plastične korekcije.
Nije mogla sedmica dana proći, a da on nije uradio neku plastičnu operaciju, a kada je napokon bio zadovoljan svojih izgledom on je podijelio svoju fotografiju na društvenim mrežama, a mnogo ljudi ga je ismijalo zbog toga.
Šta vi mislite o ovome?