Novo

PONIŽENJE PRINCA HARIJA NA SAHRANI KRALJICE! Doživeo još jedan šamar pred očima sveta”

Jučer se Engleska ali i cijeli svijet zauvijek oprostio od kraljice Elizabete II, koja je sahranjena pored njenog muža Filipa, a kako ste i sami mogli da zaključite, u nastavku ćemo da pišemo o princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl, koji su ovih dana posebno komentarisani u medijima, tačnije od kako su oni stigli u Veliku Britaniju. U medijima se do sada više puta moglo pročitati kako su oni u više navrata doživjeli neprijatnosti, a jedna od njih jeste i ta da su oni saznali da nisu pozvani na prijem koji je upriličio kralj Čarls III, za svjetske državnike.

Međutim, izgleda da je sve kulminiralo na dan sahrane, gdje se moglo vidjeti kako Hari nosi uniformnu na kojoj nema inicijala kraljice, a prema nekim informacijama i tu uniformu su mu jedna dali da obuče. Sa druge strane Megan dan provodi sa Kejt Midlton, koja ju nije ni pogledala od kako su one stale jedna pored druge. Ali se ipak najneprijatniji trenutak desio u toku govora dame Elizabet Malali, koja se obratila svima na sahrani, i tom prilikom ona je izrazila najdublje saučešće kraljevskoj porodici, a kada je nabrajala, ona je princa Harija izostavila.

Tako je ona rekla: “Pomolimo se za Njegovo visočanstvo kralja Čarlsa III i kraljevsku porodicu da spoznaju moć Boga. Svemogući Bože, izvore svega dobrog, molimo Ti se za blagoslov za našeg suverena, kralja Čarlsa III, Kamile i Vilijama”. Također kolaju i glasine o tome da je on iz medija saznao da je njegova baka preminula, a izvor je rekao: “Javnost je obaveštena tek nakon što je obavešten svaki član porodice – rekao je PR kraljevske porodice, ali Londonom kruži trač da je Hari dobio informaciju tek nakon što je vijest o Elizabetinoj smrti postala javna.