Na Instagramu živi život iz bajke, ali.. ono što se dešava iza malo je poznato javnosti.

Gendalina Rodrigez

Gendalina Rodrigez, Foto: Screenshoot Instagram

Fudbaler Mauro Ikardi već godinama je u fokusu javnosti, manje zbog svoje uspješne  karijere, a više zbog turbulentnog i praktično skandaloznog ljubavnog života koji je doživio zbog svoje nevjerne supruge.

Argentinski sportista nedavno je ponovo, po ko zna koji put dospio u žižu javnosti, a sve zbog optužbi da je prevario svoju suprugu Vandu Naru, ali mnogi se pitaju da li je ona njemu bila baš vjerna.

Naime, transrodni model Gendalina Rodrigez objelodanila je na Tviteru da je imala romansu sa Ikardijem, a tvrdi i da ima fotografije koje će potkrijepiti njenu priču, kaže ona.

Ovo je hotelska soba u kojoj smo se ja i Ikardi našli, a istinu će potvrditi i fotografije. Žao mi je što su uključeni žena i djeca, ali šta je problem? Imala sam seksualne odnose sa njim, a nisam ni prva ni zadnja transseksualna osoba s kojom je bio”, napisala je ona, premda je ubrzo ovo obrisala, tako da mnogo ljudi nije ni vidjelo.

Gendalina Rodrigez

Gendalina Rodrigez, Foto: Screenshoot Instagram

Ipak, nešto kasnije ponovo se oglasila, potvrdivši ono što je rekla uz još jednu novu informaciju, a to je da je spavala sa Ikardijem.

“Spavala sam s Ikardijem, uskoro ću vam sve reći. Prošlu objavu sam obrisala jer mi je Vanda Nara prijetila, ali njena zloba okrenuće se protiv nje”, tvitovala je ova skandaliozna supruga, kojoj je samo skandal u glavi.

Gendalina Rodrigez

Gendalina Rodrigez, Foto: Screenshoot Instagram

alo.rs