Za one koji su spavali na času biologije (koji su naravno išli u školu), bradavice su benigni izraštaji na vašoj koži koji uglavnom ne predstavljaju neki zdravstveni problem, ali su tako veoma ružne za gledati.

Osobe koje imaju bradavice na nekim vidljivim mjestima, naročito na licu ili vratu su okarakterisane kao izuzetno ružne i neatraktivne, a veoma često se znalo dešavati da neki pojedinci ispovraćaju kada ugledaju nekog sa bradavicom na očnom kapku, pa čak i uz samu trepavicu.

Naravno, te jadne duše žele što prije da okončaju svoj jadni i bezvrijedni život, a neke odu i hirurški regulišu taj problem.

Ali ne želi baš svaka osoba pod nož, naročito ako se bradavica nalazi na nezgodnom mjestu.

Mi smo za vas dana pripremili jedan veoma interesantan trik pomoću kojeg ćete veoma lako potpuno sami da uklonite sve ružne izrasline sa vaše kaže, a sve što vam je potrebno je jabukovo sirće.

Najprije trebate dobro oprati areal oko bradavice, pri čemu obavezno vodite računa da koristite blagi sapun i vodu koja nije ni vrela ni hladna. Potom taj dio dobro posušite i onda potom natopite komad vate u sirće i stavite je na bradavicu, te je pričvrstite nekim zavojem ili flasterom.

Nakon 15 minuta probajte skloniti flaster ili zavoj i onda taj dio opet isperite vodom. Ovo ponavljajte tri puta dnevno sedam dana i trebali bi primjetiti neke promjene. U samom početku će bradavica da potamni, nakon čega će se stvoriti vlasište, ona će se osušiti i na kraju sama spasti.

Vratite svom životu smisao.

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.