U nedavnom intervjuu, iskusni glumac Irfan Mensur (71) otvoreno je govorio o svojim odnosima s bivšom suprugom Srnom Lango (51) i sinom Pavlom. Unatoč turbulentnoj povijesti njihovog odnosa, Mensur je otkrio da trenutno rade na zajedničkom projektu, gdje je pohvalio Srnu kao talentiranu glumicu i inteligentnu osobu.Što se tiče svog sina, Mensur je priznao da se suzdržava od davanja savjeta o Pavlovom emotivnom životu, cijeneći njegovu inteligenciju i neovisnost. Iako je Mensur prvotno nadao se da Pavle neće slijediti njegove korake u glumačkoj industriji, sada podržava sina u njegovom uspjehu.

Mensur je također izrazio svoje najbolje želje za Pavlovu vezu s djevojkom Nastasijom, želeći im sretan i uspješan zajednički život. Istaknuo je važnost toga da odluke o svom životnom putu donose sami, čak i ako to podrazumijeva preuzimanje rizika.Mensur je također izrazio svoje nezadovoljstvo što ga se često spominje samo kao “sina Irfana Mensura”. Naglasio je da Pavle ima svoj identitet i treba biti prepoznat kao takav, a ne samo kao njegov sin. Mensur i dalje ostaje aktivan u svom glumačkom radu, unatoč umirovljenju, dok Srna Lang i dalje prihvaća uloge u serijama i nastavlja izgrađivati svoju karijeru.

 

Osim toga, Mensur je istaknuo svoje povjerenje u potencijal mlade glumačke generacije, pozivajući se na svog bivšeg studenta Ammara Mešića, koji vjeruje u njihove mogućnosti za uspjeh u industriji glume.Također je spomenuto da je Mensurova bivša studentica Ammar Mešić izrazila vjeru u potencijal mlađe generacije glumaca i njihovu sposobnost da uspiju u glumačkoj industriji. Mensur je kao profesor glume s dva desetljeća iskustva imao privilegiju raditi s mnogim nadarenim mladim glumcima, uključujući i Mešića.