Službenici policije su zasigurno jedan od najpoželjnijih zanimanja koje možete raditi u životu. Za relativno nisku platu morate biti izloženi visokim rizicima. Vaš život je u opasnosti svake minute, pogotovo za sve one policajce koji rade u Sjedinjenim Državama. Upravo takav neobičan slučaj donosimo vam u nastavku današnje priče.

Policajci iz Lexingtona u Kentuckyju stigli su na mjesto događaja nakon što su obaviješteni da je na cesti zapaljen kamion, koji je bio u vrlo velikom plamenu. Kada su stigli na mjesto događaja, shvatili su da je riječ o vrlo velikom kamionu koji je prevozio krofne i da je potpuno izgorio, te da je nanijeto stotinu posto štete.

Srećom, u cijeloj priči nije bilo ozljeda, odlučili su se našaliti s cijelom situacijom, jer je bila usko povezana s njihovim interesom. Dobro poznati stereotip kaže da svi policajci obožavaju krofne i jedu ih, posebno u Americi, a čini se da su i sami policajci toga svjesni. Tako su se okupili do uništenog kamiona i pretvarali se da plaču i tuguju za ‘izgubljenom robom’.

Slike su objavljene na službenom Twitter policijskom profilu u Lexingtonu i svi njihovi pratioci su se ismijali, bilo je potpuno ludo, a fotografija je pokupila velik broj komentara. Na plakatima su se ljutito smijali i njihovi kolege iz drugih zemalja, tako da je tim u Lexingtonu dobio mnogo poruka podrške i suosjećanja.

Uz spomenutu publikaciju objavljivali su i pisane tekstove, da su bili teško pogođeni cjelokupnom situacijom i da jednostavno ne znaju kako dalje napredovati u cijeloj situaciji.

Preporučujemo