Novo

POLICAJAC JE UŠAO LIFT I STAO PORED SVOJE KOLEGINICE: Nije znao da kamera snima, a onda je uradio NEŠTO ŠOKANTNO!

I danas za vas imamo jednu jako zanimljivu temu , a za koju ne sumnjamo da će dobro da vvas nasmeje . Naime , zasigurno je loša ekonosmka situacija , poskupljenja , te težak način života nešto što nas svakodnevno zatrpava kada otvorimo neki od internet preglednika , pa samim tim počeli smo da živimo pod jako veliki pritiskom . Mnogo je ljudi koji su internet mreže iskoristili za vlastitu promociju , pa danas na osnovu nje i zarađuju.

Dakle , mi vam , za razliku od onog na šta ste do sada navikli dnaas donosimo jednu jako zanimljivu priču , a radi se o jednoj situaciji koja je se desila u Americi , te je po mnogo čemu specifična i zanimljiva. Naime , kada je reč o odlasku u penziju, to je sam po sebi lep događaj , te se za njega većinom pravi proslava , a kada je reč o ljudima koji rade u policiji , za njih je to nešto posebno . Naime , ne sumnjamo da ste kroz filmove do sada imali priliku da ispratite kako to sve izgleda , a mi smo odlučili da vam danas prenesemo jednu situaciju koja je i više nego zanimljiva.

Dakle , radi se o tome da je zamenik šefa policijske uprave u Teksaškom gradu El Paso ,Toni Šerb , a koji je nedavno nakon 29 godina savesnog rada otišao u penziju . Dakle , on je kao radnik svoj poso uvek obavljao savesno , ali je poslednjeg dan aodlučio da napravi iznimku za sebe i svoje kolege. Međutim, nije računao na lift-kameru, i da će neko da skine taj snimak, postavi ga onlajn i da on postne viralna zvezda, u roku od samo 24 sata. Dakle ,radi se o tome da je u liftu krneula poznata pesma ” gledaj me ” , a tobi je tada krenuo sa plesnim pokretima , a u kojima su mu se jako brzo pridružile i kolegice.