Svi znamo kako se na internetu danas mogu pročitati svakakve stvari, neke veoma čudne i krajnje nesvakidašnje priče. Dosta njih je lažno, ali isto tako postoje i one koje su istinite i dokumentovane, za koje bi svi odmah rekli da su lažne.

Baš jednu takvu donosimo vam danas. Jedna žena po imenu Chy Tacker je bila zaustavljena od strane policajca Jenkinsa koji ju je isključio iz saobraćaja jer joj nisu radila zadnja svijetla, ali apsolutno niko nije mogao naslutiti da će se ovo desiti. Naime, Chy se prepala da ju je zaustavio jer je brzo vozila, obzirom da je žurila na posao.

Onako uplašena pokušala je pronaći svoju vozačku dozvolu u strepnji da će morati da plati kaznu. Ali, policajac ju je brzo smirio i samo kazao kako je želi upozoriti da joj zadnja svjetla ne rade. Ona je priznala kako je prije par dana bila na servisu, te da su joj navodno popravili ta svjetla jer je imala probleme i ranije sa tim, te da su joj naplatili 600 dolara za to. Ali, on joj je, umjesto da joj napiše kaznu, rekao da otvori svoj prtljažnik.

Ono što Jenkins nije znao je da ga ona cijelo vrijeme snima, jer je htjela pokazati svima kako jedan policajac može biti dobar i uslužan građanin. Policajac je pregledao sve i onda joj rekao da su joj vrlo vjerovatno na servisu ili podvalili pokvarena svjetla ili joj samo vratili njena stara koja su pokvarena. Ona je video objavila na društvenim mrežama i on je za kratko vrijeme podijeljen čak 112 hiljada puta.

Preporučujemo