Zanimljivosti

POLICAJAC JE NAREDIO ŽENI da otvori prtljažnik, NIJE IMAO POJMA DA GA ONA SLIKA: Svi dijele ovu sliku, POGLEDAJTE ŠTA JE URADIO! (FOTO)

Svi danas znamo čitati svašta na Internetu, neke vrlo čudne i krajnje neobične i bizarne priče. Mnogo ih je lažnih, ali postoje i one istinite i dokumentirane, za koje bi svi odmah rekli da su skoro sto posto lažne.

Danas vam donosimo samo jedan od ovih. Jednu ženu po imenu Chy Tacker zaustavio je policajac Jenkins koji ju je isključio iz prometa jer joj zadnja svjetla nisu radila, ali apsolutno niko nije mogao pretpostaviti da će se ovo nakon toga dogoditi. Chy se, naime, uplašila da ju je zaustavio jer je vozila brzo, budući da joj se žurilo na posao.

Tako prestrašena, pokušala je nekako pronaći vozačku dozvolu u strahu da će morati platiti kaznu. Međutim, policajac ju je brzo smirio i samo rekao da je želi upozoriti da joj ne rade stražnja svjetla na automobilu. Priznala je da je bila na servisu prije svega par dana te da su oni navodno popravili ta svjetla jer je i ranije imala problema s njima i da su joj to naplatili čak 600 dolara. Ali umjesto da joj napiše kaznu, kazao joj je da otvori prtljažnik.

Ono što Jenkins međutim nije znao je da ga je čitavo vrijeme ona snimala jer je htjela svima pokazati kako jedan policajac može zapravo biti dobar i koristan građanin. Policajac je na kraju sve pregledao, a zatim joj rekao da je vrlo vjerovatno da su oni stavili pokvarena svjetla na servisu ili joj samo vratili stara koja su bila već slomljena. Video je ona kasnije objavila na društvenim mrežama, a u kratkom je vremenu podijeljen čak 112.000 puta.