Showbizz

Pokušali LIKVIDIRATI POZNATU Pjevačicu I Njenog Sina! OTKRIVENO Ko Je Htio Da Ih Eliminiše – „Kumio Sam I Molio Boga Da Ih Ne Povrijede!“

Kada je u pitanju folk muzika, Ana Bekuta definitivno spada među najpoznatije i najpopularnije izvođače, a ono što je impresivno je svakako činjenica da je ona i nakon gotovo 5 decenija karijere i dalje aktivna. U zadnje vrijeme, doduše, najviše je prisutna kao članica žirija Zvezdi Granda.

Iza sebe Bekuta ima višedecenijsku karijeru koja je preplavljena ogromnim brojem hitova, a većina od njih se i danas veoma često sluša na nekim veseljima i proslavama. Međutim, kada je riječ o njenom privatnom životu, malo ljudi zna da je Bekuta imala nekoliko veoma teških perioda u svom životu.

Ana Bekuta, odnosno Nadežda Polić kako se ona pravo zove, je kao jako mlada ostala trudna, te je tada rodila svog sina Igora, kojeg je onda morala ostaviti u Domu za nezbrinutu djecu jer se ni o sebi tada nije mogla brinuti. Međutim, kada je karijera krenula ka gore, kada je konačno stekla uslove za kakav takav život, vratila se po njega. Međutim, ANa nikada nije htjela da priča Igoru o njegovom ocu, a ni sin to nikada nije pominjao. Međutim, novinari kao novinari, saznali su konačno crnu tajnu, istinu koja je čuvana čitavih 40 godina. Anina porodica je navodno htjela da je ubije kada je ona bila trudna, jer je to tada bila ogromna sramota za čitavu njenu familiju.

Jedan muškarac, koji je insistirao da ostane anoniman, kazao je da je na jednom veselju sjedio sa Igorovim ocem i da su kroz priču došli do Ane, te da je taj čovjek kazao kako je Ana jedan veliki borac te da je za njega ona jedna od najhrabrijih žena ikada. Naveo je kako je on, kada se saznalo da je Ana trudna, lično otišao kod njenih roditelja, molio ih i klečao na koljenima da je ne povrijede jer je to ipak tada bila velika sramota.