Na društvenim mrežama se pojavio izniman epitaf koji prikazuje posljednje riječi preminule supruge upućene svom suprugu. Poruka izazvala je duboke emocije i usporedbe s djelima Edgara Allana Poea. Epitaf započinje riječima preminule supruge koja je nakon 55 godina ljubavi i harmonije napustila ovaj svijet. Ona izražava svoju vječnu povezanost s suprugom te najavljuje svoj odlazak u “crnu zemlju”, ali i njegovo buduće dolazak k njoj. Poruka ističe kako će njihova ljubav trunuti i počivati zajedno, kao što su to činili za vrijeme svog života.

Tri godine nakon njenog odlaska, suprug se pridružio svojoj supruzi i ostavio svoju poruku na vlastitom nadgrobnom spomeniku. Njegova poruka izražava duboku odanost i želju da se ponovno ujedine s njom u smrti. Ističe kako će trunuti zajedno, a unatoč prolasku milijardi godina, nikada se neće vratiti na površinu zemlje.Ovaj epitaf izazvao je kontroverze i različite reakcije, s nekim ljudima koji ga smatraju romantičnim, dok drugi sumnjaju u njegovu istinitost i sugeriraju da bi mogao biti rezultat uređivanja fotografija. Bez obzira na to, poruka potiče razmišljanje o ljubavi koja traje izvan granica života.

Osim toga, priča o bakici Droniak, 93-godišnjoj TikTok senzaciji, koja je posjetila svoj nadgrobni spomenik, također je inspirativna. Baka se pripremila za tu prigodu, nanijela šminku, odabrala odjeću i podijelila svoj optimizam s publikom. Njezin pristup posjetu vlastitom grobu sa smiješkom i vedrinom potiče druge da se suoče s temama smrti na hrabar i pozitivan način.Ove priče ističu važnost ljubavi, odanosti i optimizma u životu i nakon smrti te potiču ljude da cijene trenutke koje dijele s voljenima.