Još jednom dotaknimo se estrade sa ovog regiona. Šaban Šaulić navodno ima još jednog nezakonitog sina, zvanog Marko Jovanović, koji živi u Detroitu, a svog stvarnog oca nije vidio mnogo puta.

Tip ima 37 godina i odlučio je sada naravno tražiti nasljedstvo pokojnog kralja narodne glazbe, a Robert Omaljev, Šabanov prvi vanbračni sin, potvrdio je priču.

“Da, čuo sam da imam brata u Americi, a nedavno sam mislio da je to bila samo cijela jedna izmišljena priča, ali na kraju sam bio vrlo iznenađen. Ako se pokaže da je on zaista Šabanov sin, rado ću ga ugostiti ovdje, pa moj je brat, to je logična stvar. A ja sam izvanbračno dijete, znam kako je biti odbijen i niko to neće učiniti”, rekao je Robert.

Izvor koji poznaje izvjesnog Marka tvrdi da se prije nije želio oglašavati u medijima jer je očuh bio u situaciji, pa za to nije bilo potrebe. On je IT stručnjak i zarađuje mnogo novca, osiguravajući sebi život.

“On je bogat dječak, živi kao bubreg u loju, ali kad se pojavila priča o Šabanovim milionima, koje je trebalo naslijediti i adekvatno dijeliti, a onda se dalje pojavio onaj drugi račun u Njemačkoj od čitavih 2 milijuna, a Marko misli da bi se trebao boriti za ono što mu pripada.

Neće biti nepristojan niti grub, sve želi učiniti po zakonu, na to ima puno pravo. Planira doći u Srbiju i najprije napraviti DNK test jer ni majci ne vjeruje da je Šaban 100 posto njegov otac, budući da je veliki obožavatelj toga, pa postoji mogućnost da ona neće reći istinu“, objašnjava izvor za srpske medije.

Preporučujemo