Dječak Petar Mitrović (13) iz Stare Pazove, pronađen je nakon jednodnevne potrage, a nakon što je izašao iz automobila kojim ga je policija dovezla, začuli su se jauci i jecaji roditelja kad su ga ugledali.

Kako su pokazali prvi rezultati istrage, dječak je bio kidnapovan, a njegovi drugovi stoje iza cijele priče. Nezvanično se saznaje da iza otmice stoje njegovi drugovi koji su pokušali iznuditi novac od njega. Jučer navečer pronašli su ga i bezbjedno vratili roditeljima, a u potrazi su učestvovale policijske ekipe iz Novog Sada, Beograda i Stare Pazove.

Njegovi prijatelji znali su da Petar dolazi iz najbogatije porodice, pa su se tako dosjetili i isplanirali otmicu. Petar je stigao kasno navečer u policijsku stanicu u Staroj Pazovi, umotan u ćebe sa vidno kr vavom i isječenom usnom, a to nisu jedine povrede koje je on zadobio.

“Dijete po rukama, tijelu, licu i vratu ima povrede zato što su ga vezivali lancima. Nigdje nije isječen” – kaže porodica dječaka. Ali, srećom dječaka niko nije tukao. Zadobio je povrede nakon što je shvatio šta se dešava, da hoće da ga otmu. Onda je pokušao pobjeći od otmičara, ali oni su uspjeli da ga savladaju te su ga odveli. Na njegovu sreću, policija je na vrijeme razotkrila napadače i lišila ih slobode.

Podsjećanja radi, dječaka su posljednji put vidjeli u Zmaj Jovinoj ulici u centru Stare Pazove, te mu se od tada gubi svaki trag. Poslao je prije nestanka poruke bratu. Kako kaže njegov otac, Petar je bio u kontaktu s bratom neposredno prije njegovog nestanka, a potom je i sa majkom obavio telefonski razgovor.

Ali, dječak je pred sam prekid tog poziva rekao Skidajte mi povez s očiju. Policija je pronašla malog Petra Mitrovića (13) u napuštenoj kući u naselju Belegiš. Roditelji dječaka su bogati i ugledni Pazovčani, koji su inače vlasnici Zemljoradničke zadruge Agroprom.

Izvor: Balkanlifetoday

Preporučujemo
Loading..