Kija Kockar je postala jedan zanimljiv fenomen nakon učešća u rijaliti programu Zadruga.   Naime,  Kija je postala poznata zbog ogromne afere koju  je njen suprug imao sa Lunom Đogani koja je bila ljubavnica  njenom bivšem suprugu Slobodanu Radanoviću.

Zanimljivo pomenuti, prošlog ljeta je upravo Kija bila često povezivana sa dobro poznatim reperom Vukom Mobom, a također je jako zanimljivo i to da je ona bila uslikana nekoliko puta. Na slikama se vidjelo da njih dvoje borave u istom apartmanu.

To je odmah pokrenulo lavinu komentara pa se odmah posumnjalo da su Kija i Vuk u vezi međutim oni su to negirali.

Naime, Vuk Mob punim imenom Vukadin Gojković je ipak nakon svega odlučio da progovori o Kiji pa je tako priznao da su njih dvoje imali kratku romansu iako su je oboje negirali i nakon fotografija na kojima su se pojavili skupa.

Vuk je rekoa da ne želi da govori o bivšim vezama jer osjeća nelagodu zbog povezivanja sa pjevačicama. Istakao je da je sa Kristinom bio jako blizak ali da trenutno nisu u nekom kontaktu.

Vukadin je imao samo jedan dobar drugarski odnos sa Kockarevom. Međutim, on je ipak jednom priznao da su se njih dvoje ipak nekoliko puta kresnuli. Ali, naglasio je da tome ni njemu ni njoj nije previše bitno, jer se njh dvoje jako rijetko viđaju i da tu svako ide svojim putem.

Pored toga Vuk se osvrnuo i na odnos sa bivšom djevojkom Teodorom Džehverović te rekao da je s njom u lošim odnosima.

Izvor: Žena Portal

Preporučujemo
Loading..