Home Showbizz Pljušte komentari, Ana Nikolić se skinula u kupaći i pokazala čime raspolaže:...

Pljušte komentari, Ana Nikolić se skinula u kupaći i pokazala čime raspolaže: Ova fotografija je dokaz koliko je zaista smršala (Foto)

460
0

Poznata pjevačica je naglasila u više navrata da je sada baš posvećena napornim treninzima, te je u jednoj emisiji u kojoj se skoro pojavila pohvalila i da je skinula čak 15 kilograma.

Ana Nikolić iskoristila je toplinu u glavnom gradu za opuštanje uz bazen i podijelila fotografiju s prijateljima na društvenim mrežama. Odlučila je skinuti kupaći kostim i opustiti se. Teško je reći da su društvene mreže nakon objave bile potaknute komentarima, a među ostalima, sljedbenici su joj u komentarima govorili i da se raduje ponovnom aktiviranju na Instagramu.

Podsjetivši na to, Nikolić se povukla iz javnosti i medija nakon što je tokom trudnoće stekla ogroman višak kilograma i nije se mogla riješiti ni nakon što se porodila i posvetila rigoroznoj prehrani i teškom treningu. Prijatelji su medijima pojasnili da postoje zdravstveni problemi i da to ne može riješiti višak kilograma pa se brzo vraćaju kilogrami nakon što ih uspije ukloniti.

Zanimljivo je da pjevačica promovira pilule za mršavljenje, što je iznenadilo i njezine navijače koji su je počeli prozivati u komentarima i sugerirali da će prva ona izgubiti na težini ako stvarno rade.

Izvori bliski pjevačici pronašli su je nedavno za medije, a ona je podvrgnuta liposukciji i sisanju masnoća iz određenih dijelova tijela, ali ubrzo nakon toga odgovorila je da je to laž i da je ubrzo uslijedila tužba za medije koji su objavili informacije. U svakom slučaju, sada stvarno izgleda mnogo bolje.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..