Danas vam donosimo vrlo zanimljivu i istinitu priču. Jessica Alen je 31-godišnja majka koja je namjeravala dati jednom bračnom paru iz jedne Azijske zemlje bebu, odnosno biti surogat majka kako bi zaradila nešto novca za sebe i svoju porodicu.

Jednostavno je bila primoran to učiniti. Odmah je primila novac, a bilo je to 30.000 dolara, što je bilo dovoljno za nju i njezinu porodicu. Imala je partnera s kojim se vjenčala, a ime mu je bilo Vardel Jasper i imali su dvoje djece.

Kada je uzela novac, ostala je u stanju umjetne oplodnje, ali je u jednom trenutku ostala trudna s mužem. Bila je trudna kroz posebne tretmane, a ginekolog joj je nakon mjesec dana rekao da je u njoj još jedna beba i svi su bili sigurni da su blizanci. Sve je postalo još čudnije i misterioznije kad se porodila ova majka i kad je dovela dva dječaka na svijet.

Naime, jedan dječak je imao vrlo svijetlu kožu i izgledao je kao nekakva kineska ili druga azijska rasa, dok druga beba nije bila takva i nikome nije bilo jasno kako je to moguće. Bila je to sasvim neobična situacija: žena je oba dječaka roditeljima predala po rođenju i mogla ih je samo pogledati na slici, što je rezultat takvog dogovora s azijskim parom. Kasnije su izvršili DNK test kad su potvrdili da je jedan od tih dječaka Jessicin sin.

Agencija Surogat zatražila je od nje 22.000 dolara za vraćanje biološkog djeteta, ali nije imala novca za ispunjavanje takvih zahtjeva, dok je agencija ostavila dijete na posvajanje.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..