Novo

PINK PREKINUO PROGRAM PA HITN0 UKLJUČILI MARIJU KULIĆ UŽIV0: Kroz SUZE saopštila najnovije vesti o Miljani Kulić! Suze same idu…

Miljana Kulić bivša rijaliti učesnica se i dalje nalazi u bolnici i to sve zbog toga jer je došlo do velikih komplikacija nakon operacije smanjenja želudca koju je ona imala u Turskoj. Kada se vratila kući u Srbiju, i kada joj se stanje pogoršalo ona je hitno operisana u bolnici u Nišu, gde je provela nekoliko dana a onda je prebačena u bolnicu u Beogradu gde se nalazi i dan danas.

Kada je u pitanju zdravstveno stanje Miljane Kulić i dalje je pod budnim okom lekara kliničkog centra Srbije oji je još uvek ne mogu da puste na kućno lečenje zbog straha od mogućih komplikacija koje bi mogla da dobije. U beogradu se ponovno već nekoliko dana nalaze i Miljanina majka i njen dečko Nenad Macanović Bebica koji zbog zabrane poseta i dalje ne mogu da vide Miljanu koja je na bplničkom lečenje iz Niša u Beograd dovedena 6 avgusta. Marija Kulić je zamolila sve lekare da vidi svoju ćerku Miljanu pa samo preko stakla u zaštitnom odelu, što joj je odobreno a sada je uživo u programu na Pinku objavila nove vesti o Miljani Kulić.

Tako je emisija premijera prekinula svoje emitovanje emisije, kako bi uključila Mariju koja je imala poslednje vesti da kaže: “Miljana je sada odlično, nakon toliko nedelja konačno mogu da vam kažem da Miljana savršeno, nema komplikacija, nema temperaturu, i ako sve bude kako treba kući će biti puštena u sredu”. rekla je Marijana. Marija je to sve ispričala kroz suze, a verujemo da su ove vesti obradovale celu naciju.