U nastavku prelazimo sa zdravstvenim temama. Jedina izmjena prehrane kod ove žene bila je sok od mrkve, da, tačno ste pročitali.

Autorica velikog broja dječjih knjiga, rođena 1943. godine u Wisconsinu, Ann Cameroon, podvrgla se operaciji svog debelog crijeva 6. jula 2012. godine. U vrijeme operacije, ova je zarazna bolest bila u trećem stadijumu, za to apsolutno nije bilo šanse, a nakon operacije pisac se osjećao bolje i odbio je hemoterapiju. Ali, svejedno, činilo se da je to bio svojevrsni placebo efekt vrlo je čest u ovom postoperativnom procesu oporavka.

Jer, nedugo nakon operacije, 6. novembra 2012., rezultati pretraživanja pokazali su da je onkološko oboljenje debelog crijeva ušlo u fazu četiri i proširilo se na pluća.

Ann je tada uspijela izliječiti svoj tu – mor u četvrtoj fazi samo sokom od mrkve, bez hemoterapije, zračenja i promjena u prehrani. Pa, to vjerovatno niste znali. To je svjedočanstvo koje je na prirodan način zadivilo svijet, tako da je jedina promjena u njenom životu bila onaj sok od mrkve, onaj prirodni.

U januaru 2013., nakon osam sedmica svakodnevnog pijenja soka, CT je pokazao da su kancerozni tu – mori prestali rasti, došlo je do blagog smanjenja tu – mora i natečenih limfnih čvorova, ali to je također bila prednost u odnosu na njegovo prethodno stanje.

U martu 2013. nije bilo novih tu – mora, bez natečenih limfnih čvorova, a postojeći tu – mori nastavili su se smanjivati. U junu 2013. tu – mora apsolutno nije bilo i Ann je bila potpuno izliječena.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo