Nikola Mihailović, iz grada Veliki Crljeni u Srbiji, u noći s četvrtka na petak izazvao je tešku prometnu nesreću u kojoj je život izgubilo četvero ljudi kada je na Ibarsku magistralu s sporednom cestom uletio u Daciju.

Kurir javlja da je Mihailović naletio na Daciju brzinom od 170 kilometara na sat gurajući je oko 70 metara, nakon čega je sletio s ceste na livadu.

Svjedoci nesreće rekli su medijima da je izašao iz uništenog BMW-a i da je bio vidno pijan. Tvrde da su bili šokirani njegovom smirenošću, ali i onim što im je rekao.

„Imao je modricu, ali zato i na nogama. Uspjeli smo mu pomoći da izađe iz uništenog BMW-a. Pitali smo ga što se dogodilo, a on je rekao: “Ne znam, možda sam zaspao. Ne znam ni koliko sam brzo krenuo. Jebiga, događa se ”, rekao je jedan od očevidaca i dodao da im je Mihailović rekao da je u četvrtak cijeli dan pio, a potom je s djevojkom, sestrom i prijateljem otišao u grad, gdje je nastavio piti.

Dodaje da se Mihailović činio potpuno nesvjestan nesreće i ponašao se kao da govori o nekom drugom.

“Bio sam kod kuće, pio pivo, jeo nešt’ i izaš’o s društvom. Nastavio sam piti u kafiću. Popio sam možda 12 piva, moguće je da me je ovo zadnje i dobilo” – rekao je Mihailović.

Policija je odmah uhitila Mihailovića i odredila mu pritvor, izmjerivši mu na alko test da ima u sebi 1,18 ppm.

Svjedoci kažu da je 27-godišnjak rekao da se vratio s prijateljem koji je ozlijeđen u prometnoj nesreći jer je i tamo imao saobraćajnu nesreću.

Zaključili su da se ova nesreća ne bi dogodila da su ostali na godišnjem odmoru.

U sudaru su inače smrtno stradali 22-godišnji Aleksandar Savatić i Đorđe Belušević i 19-godišnji Đorđe Subotić iz Valjeva, dok je 17-godišnji Stefan Stevanović teško ranjen.

U BMW-u je stradala 20-godišnja Katarina Ivanković iz Lazarevca, sestra Mihailovićeve djevojke.

Izvor: Radio Sarajevo

Preporučujemo
Loading..