Novo

Pevačica harala na estradi 90-ih, pa napustila Srbiju: Rodila ČETVORO dece, a evo ko je njen MUŽ (FOTO)

U nastavku današnjeg članka vreme ćemo da posvetimo ličnostima koje su bile popularne devedesetih godina , a koje su se u nekom trenutku svoga života povukle sa javne scene. Naime , dosta je njih koji su imali jako zavidnu karijeru devedestih godina , a samo je nekolicina uspela da taj rejting zadrži do dana danas. Mnogo ih je muzika kao sama po sebi prestala da zanima ,pa su se odlučili da se usmere prema nekim drugim stvarima i zanimanjima. 

Jedna od poznatijih , a koja je harala devedesetih godina billa je Brankica Cebalović , poznatija kao Ella B . Pored mnogih koji su tada slušani , neki od njenih hitova su i : “Ajkula”, “Kamikaza”, “Oglas”, “Gori” bili su na listi najslušanijih pesama, a muškarci su uzdisali za pevačicom. Nažalost ona je bila jedna od onih koja je svoju karijeru okončala , te se povukla sa javne scene ,a poslednji album je izbacila davne 2005 godine , nakon čega je odlučila da se okrene porodici ,te život vodi dalje od reflektora i javnosti. Što se tiče njenog ljubavnog života , udala je se za Ljubu Cebalovića , nekadašnjeg člana grupe Beat street , a sa kojim je u braku više od dve deceniej.

Danas oni žive u Nemačkoj i imaju četvero dece, pa su im mediji jednom priliko postavili pitanje da li njihova deca znaju da su oni nekada bili popularni. – Mi im o tome nismo pričali, ali u školi su im neki drugari rekli da su čuli od svojih roditelja da smo bili popularni pevači. Kada su se zainteresovali za to, malo smo im neke stvari pokazali. Njima je teško da to povežu s nama.