Glumac Miraj Grbić stekao je veliku slavu u popularnoj seriji Lud zbunjen normalan, gdje je interpretirao lik ne baš toliko pametnog Čombeta.

Glumac svoju karijeru gradi pet godina u Americi, snima i u Hollywoodu, a mi ga vidimo u reklamama, serijama i filmovima. Živi s suprugom Marijom Omaljev u Americi, a ona je i glumica iz istog serijala.

Grbić je diplomirao nakon završene Akademije scenskih umjetnosti na Univerzitetu u Sarajevu gdje je išao na studij glume. Postao je prvoklasni glumac u Narodnom pozorištu u Sarajevu i igrao u više od 60 predstava Gogola, Kamusa, Molierea, Shakespearea i drugih.

Osim toga, glumio je u 40 filmova i TV emisija, uključujući Gang related, The Hunting Party i Mission Impossible Ghost Protocol, kao i druge filmove turskog, bosanskog, hrvatskog, irskog, talijanskog, poljskog, austrijskog, njemačkog, američkog, australskog, makedonske produkcije.

Sedam je godina već sretno oženjen Marijom i odlučio se preseliti u Ameriku 2013. godine. Na fotografijama koje ostavljamo možete vidjeti kako izgledaju danas, i sigurno će vas žena ostaviti bez riječi. Zasigurno, fanovima nedostaje Čombe u seriji Lud, zbunjeni, normalni jer se nije pojavljivao u novijim epizodama, ali u svakom slučaju, poželjeli su mu sreću i radovali se njegovim novim projektima svaki put.

Međutim, ono što može možda da obraduje sve fanove ove serije je i to što će prema najavama autora i produkcije Čombe da se vrati u najnovijoj sezoni koja je tek nedavno završena sa snimanjem. Međutim, svakako neće biti sretni činjenicom da u novoj sezoni neće biti Senada Bašića, popularnog Faruka.

Preporučujemo